• Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other Pie Elite all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Ron McLeod
  • Junilu Lacar
  • Paul Clapham
  • Liutauras Vilda
Sheriffs:
  • Jeanne Boyarsky
  • Rob Spoor
  • Bear Bibeault
Saloon Keepers:
  • Tim Moores
  • Tim Holloway
  • Piet Souris
  • Carey Brown
  • Stephan van Hulst
Bartenders:
  • Frits Walraven
  • fred rosenberger
  • salvin francis

Configuring Polls

 
Ranch Hand
Posts: 17424
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
I tried out the polling feature in the test forum and it looks cool. I just installed version 2.1.4 but I don't see the poll option at the bottom of my message entry screen and I don't see anywhere to configure it. Can someone tell me how to enable polling :?:

I did a quick search on the forum for "poll" but didn't find anything helpful. Thanks in advance.

Lou.
[originally posted on jforum.net by parisila]
 
Migrated From Jforum.net
Ranch Hand
Posts: 17424
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
You need version 2.1.5 to use pools. Check the pre-release: https://coderanch.com/t/575752

Rafael
[originally posted on jforum.net by Rafael Steil]
 
Migrated From Jforum.net
Ranch Hand
Posts: 17424
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Thanks, After I sent this I noticed the forum running on your site is 2.1.5 so I figured this was the difference. I will be making a fresh install on both a Windows and Enterprise Linux CentOS box. I will post to your Testers needed message once I am done to let you know the result. It seems there are not any issues reported with fresh installs of 2.1.5, only with upgrades from previous versions.

Lou
[originally posted on jforum.net by parisila]
 
reply
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic