• Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other Pie Elite all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Ron McLeod
  • Rob Spoor
  • Tim Cooke
  • Junilu Lacar
Sheriffs:
  • Henry Wong
  • Liutauras Vilda
  • Jeanne Boyarsky
Saloon Keepers:
  • Jesse Silverman
  • Tim Holloway
  • Stephan van Hulst
  • Tim Moores
  • Carey Brown
Bartenders:
  • Al Hobbs
  • Mikalai Zaikin
  • Piet Souris

JForum and MySQL 5.0

 
Ranch Hand
Posts: 17424
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
There are some problems with running JForum 2.1.6 on MySQL 5.0. Will there
be a patch or a new version in the future?
[originally posted on jforum.net by Fastelovendsjeck]
 
Migrated From Jforum.net
Ranch Hand
Posts: 17424
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Which problems are you having?

Rafael
[originally posted on jforum.net by Rafael Steil]
 
Migrated From Jforum.net
Ranch Hand
Posts: 17424
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator

This occurs (sometimes!) when I try to rate a message. In some MySQL Forum I read about those types of problems with MySQL 5.0.

[originally posted on jforum.net by Fastelovendsjeck]
 
Migrated From Jforum.net
Ranch Hand
Posts: 17424
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator

Fastelovendsjeck wrote:
This occurs (sometimes!) when I try to rate a message. In some MySQL Forum I read about those types of problems with MySQL 5.0.



i met the same problem when i typed chinese,it always displays error like this!
how can i do?help me...thanks
[originally posted on jforum.net by acmilan]
 
Migrated From Jforum.net
Ranch Hand
Posts: 17424
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
9.�����?���Data truncation: Data truncated for column�?�Ӫ���
/oracle/lsp/tomcat/apache-tomcat-5.5.17/webapps/JForum-2.1.6/WEB-INF/config/jforum-cunstom.conf����Ȧ
database.connection.string��?�?�&jdbcCompliantTruncation\=false
�㦌??��?�?�tomcat�??�?�

�?�����?�Ѥ�།?�����?���?�������faint
[originally posted on jforum.net by acmilan]
 
Migrated From Jforum.net
Ranch Hand
Posts: 17424
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
I found it extremely hard to get Unicode data working with Java and MySQL 4.1+. It works very well until version 4.0.x.

We're still trying to figure out a way to fix it.

Rafael
[originally posted on jforum.net by Rafael Steil]
 
Yes, my master! Here is the tiny ad you asked for:
Thread Boost feature
https://coderanch.com/t/674455/Thread-Boost-feature
reply
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic