• Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other Pie Elite all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Ron McLeod
  • Rob Spoor
  • Tim Cooke
  • Junilu Lacar
Sheriffs:
  • Henry Wong
  • Liutauras Vilda
  • Jeanne Boyarsky
Saloon Keepers:
  • Jesse Silverman
  • Tim Holloway
  • Stephan van Hulst
  • Tim Moores
  • Carey Brown
Bartenders:
  • Al Hobbs
  • Mikalai Zaikin
  • Piet Souris

JForum Error Logging

 
Ranch Hand
Posts: 17424
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Can anyone let me know how I can get JForum log4j logging to work? When I use logger.debug("debug message") it doesn not seem to write to my log file. The log4j.xml looks like this:


Thanks in advance.

Profi
[originally posted on jforum.net by Proficianado]
 
Migrated From Jforum.net
Ranch Hand
Posts: 17424
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Your <priority> is set to "info", when you should use "debug", as far as I know.

Rafael
[originally posted on jforum.net by Rafael Steil]
 
Migrated From Jforum.net
Ranch Hand
Posts: 17424
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Rafael,

Forgot to acknowledge. I had overlooked that totally. Thanks for spotting.

Regards

Prof
[originally posted on jforum.net by Proficianado]
 
reply
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic