• Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other Pie Elite all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Jeanne Boyarsky
  • Ron McLeod
  • Paul Clapham
  • Liutauras Vilda
Sheriffs:
  • paul wheaton
  • Rob Spoor
  • Devaka Cooray
Saloon Keepers:
  • Stephan van Hulst
  • Tim Holloway
  • Carey Brown
  • Frits Walraven
  • Tim Moores
Bartenders:
  • Mikalai Zaikin

freemarker.core.ParseException

 
Ranch Hand
Posts: 17424
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
I have the development version of the forum, when I click on the bond [ Messages posted by UserTest ] in the page of the profile UserTest (a user of the forum), I oubliens the following error:



In debug with Eclipse, i oubliens the following Exception :



Any idea about what�s the problem?

Tks,


Eric
[originally posted on jforum.net by Eric]
 
Migrated From Jforum.net
Ranch Hand
Posts: 17424
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi Eric!

Maybe be interesting you visit the topic User Details CVS Bug.

Try, before debug it at Eclipse, check the HTML's source code... compare it... usually it has enough information to debug the problem, ok?

[ ]'s
[originally posted on jforum.net by leandro_salvador]
 
reply
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic