• Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other Pie Elite all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Ron McLeod
  • Rob Spoor
  • Tim Cooke
  • Junilu Lacar
Sheriffs:
  • Henry Wong
  • Liutauras Vilda
  • Jeanne Boyarsky
Saloon Keepers:
  • Jesse Silverman
  • Tim Holloway
  • Stephan van Hulst
  • Tim Moores
  • Carey Brown
Bartenders:
  • Al Hobbs
  • Mikalai Zaikin
  • Piet Souris

How to deploy jforum2.1.6 on weblogic 8.1 using datasource

 
Ranch Hand
Posts: 17424
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi,

I am trying to deploy JFORUM-2.1.6 on Weblogic 8.1 using connection type as Datasource instead of JDBC.I am getting the following error.

java.lang.ClassCastException: weblogic.jdbc.wrapper.Blob_oracle_sql_BLOB


Can anybody help me.


[originally posted on jforum.net by srinivas]
 
Migrated From Jforum.net
Ranch Hand
Posts: 17424
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Ah, Oracle always giving us nasty bugs..

There were some fixes to the Oracle code in the CVS head, which may fix your problem too.

Rafael
[originally posted on jforum.net by Rafael Steil]
 
Consider Paul's rocket mass heater.
reply
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic