• Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Liutauras Vilda
  • Jeanne Boyarsky
  • Devaka Cooray
  • Paul Clapham
Sheriffs:
  • Tim Cooke
  • Knute Snortum
  • Bear Bibeault
Saloon Keepers:
  • Ron McLeod
  • Tim Moores
  • Stephan van Hulst
  • Piet Souris
  • Ganesh Patekar
Bartenders:
  • Frits Walraven
  • Carey Brown
  • Tim Holloway

Oracle 10g App Server + DB

 
Ranch Hand
Posts: 17424
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
I'm having a hard time setting JForum on Oracle Application Server + Oracle database 10g.

Tried the setup a few times already with the same results.

The database scripts seems ok. All objects are created.

I've repackaged the zip file as a .war file and deployed it on an OC4J but then I have only partial success.

Login is disabled, registration for new user is disabled, many pages just won't show up (resource not found) up and I have no access to the admin panel at all (it defaults to anonymous user and that's the only access I have).

DId anyone had success with Oracle App Server? I'm sure I'm doing something wrong, I'm not yet an expert with OAS.

thanks








[originally posted on jforum.net by drakonor]
 
Migrated From Jforum.net
Ranch Hand
Posts: 17424
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
What problems are you having?

Rafael
[originally posted on jforum.net by Rafael Steil]
 
Don't get me started about those stupid light bulbs.
  • Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
Boost this thread!