• Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other Pie Elite all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Ron McLeod
  • Rob Spoor
  • Tim Cooke
  • Junilu Lacar
Sheriffs:
  • Henry Wong
  • Liutauras Vilda
  • Jeanne Boyarsky
Saloon Keepers:
  • Jesse Silverman
  • Tim Holloway
  • Stephan van Hulst
  • Tim Moores
  • Carey Brown
Bartenders:
  • Al Hobbs
  • Mikalai Zaikin
  • Piet Souris

Topic count seems does not match with the actual

 
Ranch Hand
Posts: 17424
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
I add a topic. The count is increased by one as expected. However, when I delete a topic, the count is never updated.

I am using JForum Version 2.1.6.

Have anyone once fixed it? Could you kindly share the revised code?

Many thanks in advance!
Michael Wu
[originally posted on jforum.net by michaelwu]
 
Migrated From Jforum.net
Ranch Hand
Posts: 17424
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
That was reported and fixed. Thanks for reporting it, anyway!

Rafael
[originally posted on jforum.net by Rafael Steil]
 
Migrated From Jforum.net
Ranch Hand
Posts: 17424
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
I am using 2.1.7-b3 --but on the homepage of Jforum, topic count does not match the actual topic count.

Once I restart the server, the count match...What may be causing this? I selected so Cache is off.

Thank you so much!
[originally posted on jforum.net by yupioegg]
reply
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic