• Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other Pie Elite all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Jeanne Boyarsky
  • Ron McLeod
  • Paul Clapham
  • Liutauras Vilda
Sheriffs:
  • paul wheaton
  • Rob Spoor
  • Devaka Cooray
Saloon Keepers:
  • Stephan van Hulst
  • Tim Holloway
  • Carey Brown
  • Frits Walraven
  • Tim Moores
Bartenders:
  • Mikalai Zaikin

Not able to approve message

 
Ranch Hand
Posts: 17424
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi Everyone,

I was getting the below error while approving the messages.

Expression forum is undefined on line 7, column 47 in default/admin/moderation_list_posts.htm

I couldn't figure it out what the error was and thought this is the best place to get an answer. Plz help me in solving this issue.

This is what I have done...

After installation was successul, I logged in as admin. I have created a category where moderate = "YES" under group "GENERAL" and I created a forum (again moderate = "YES") under that category. I updated it and logged out of the forum.

I registered a user and logged in to the forum that was installed. I posted a message in the forum I have created through admin. After posting, it said wait for admin or moderator approval.

When I logged in as admin, I went to message approving and clicked on VIEW. It shows the error "Expression Forum is undefined on line...col ... in default/admin/moderation_list_posts.htm".

I couldn't the figure it out what was the error.

Awaiting your reply.

Thank you,
Ravi

[originally posted on jforum.net by rc_vemuri]
 
Migrated From Jforum.net
Ranch Hand
Posts: 17424
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
I've just installed JForum 2.1.7-b3 and ran into the exact same error message. Has this problem been resolved?

Please help!
[originally posted on jforum.net by PatrickWong]
 
Migrated From Jforum.net
Ranch Hand
Posts: 17424
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Don't worry about it. I accidentally stumbled across the "solution".

You've to create a Moderator group (and configure it to moderate the relevant stuff) and associate your username with the Moderator group. Remember to leave the IsAdministrator as "No".

If you checked it again, the error's gone. Cheers!
[originally posted on jforum.net by PatrickWong]
 
reply
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic