• Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Liutauras Vilda
  • Jeanne Boyarsky
  • Devaka Cooray
  • Paul Clapham
Sheriffs:
  • Tim Cooke
  • Knute Snortum
  • Bear Bibeault
Saloon Keepers:
  • Ron McLeod
  • Tim Moores
  • Stephan van Hulst
  • Piet Souris
  • Ganesh Patekar
Bartenders:
  • Frits Walraven
  • Carey Brown
  • Tim Holloway

Problem to run JForums

 
Ranch Hand
Posts: 17424
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
When i put jforum.war to webapps folder in tomcat directories, i start tomcat, tomcat create a jforum-2.1.8 folder, I copy the .../webapps/jforumd-2.1.8/jforum-2.1.8 folder to .../webapps/jforum-2.1.8, and rename it to .../webapps/jforum

Then, i open my browser and put in url: http://localhost:8080/jforum, inmediatly it rename url to http://localhost:8080/jforum/forums/list.page, I wait same time and browser said me this log errors:



�Someone can help me please?
[originally posted on jforum.net by MiLLeN]
 
Migrated From Jforum.net
Ranch Hand
Posts: 17424
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi, I fix my problem with manual installation, and all work fun .
[originally posted on jforum.net by MiLLeN]
 
  • Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
Boost this thread!