Win a copy of Pro Spring MVC with WebFlux: Web Development in Spring Framework 5 and Spring Boot 2 this week in the Spring forum!
  • Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other Pie Elite all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Ron McLeod
  • Paul Clapham
  • Jeanne Boyarsky
  • Liutauras Vilda
Sheriffs:
  • Rob Spoor
  • Bear Bibeault
  • Tim Cooke
Saloon Keepers:
  • Tim Moores
  • Stephan van Hulst
  • Tim Holloway
  • Carey Brown
  • Piet Souris
Bartenders:
  • Frits Walraven
  • Himai Minh

install problems

 
Ranch Hand
Posts: 17424
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
in installation panel I'm setting path to JForum like this: http://localhost:8080/forum/, but when installation is finished - url to JForum is http://localhost:8080/jforum/
I do smth wrong?
[originally posted on jforum.net by MindFreak]
 
Migrated From Jforum.net
Ranch Hand
Posts: 17424
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi,

check your configuration \WEB-INF\config\jforum-custom.conf
Maybe SystemGlobals.properties entry is responsible on installation time.

Change forum.link to point to "...8080/forum/"

[originally posted on jforum.net by RudolfT]
 
Don't get me started about those stupid light bulbs.
reply
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic