• Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other Pie Elite all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Ron McLeod
  • Paul Clapham
  • Rob Spoor
  • Liutauras Vilda
Sheriffs:
  • Jeanne Boyarsky
  • Junilu Lacar
  • Tim Cooke
Saloon Keepers:
  • Tim Holloway
  • Piet Souris
  • Stephan van Hulst
  • Tim Moores
  • Carey Brown
Bartenders:
  • Frits Walraven
  • Himai Minh

A problem with install.

 
Ranch Hand
Posts: 17424
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Hay guys i have a problem with install.jsp... show that:


<jsp:forward page="install/install.page?module=install&action=welcome"/>



How to install ? I read the instructions...
[originally posted on jforum.net by AssAss1n]
 
Migrated From Jforum.net
Ranch Hand
Posts: 17424
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Some more details would be nice.. Like what is your environment (app server, db type, OS, web server front end, and the like), what version of jForum, Specifically what errors you're seeing... that sort of thing.
[originally posted on jforum.net by monroe]
 
Migrated From Jforum.net
Ranch Hand
Posts: 17424
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
OK, AFAIK, XAMPP doesn't come with a Java Servlet Environment by default. I think there is a Tomcat add-on that can be used with this.

This error seems to indicate that you don't have add-on installed (or installed properly).
[originally posted on jforum.net by monroe]
 
Migrated From Jforum.net
Ranch Hand
Posts: 17424
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi again. I am using latest relise of xampp with mysql db. I try to install the script on localhost: localhost/jforum/install.jsp/ but show me only that message. And forum version is the latest.

Edit: Now i see one other topick with missing file "__index.redirect" i download it. But still not work... i open thid file and i see some directory "/forums/"... i dont have that category in the arhive file... Sorry for my english.
[originally posted on jforum.net by AssAss1n]
 
I can't take it! You are too smart for me! Here is the tiny ad:
the value of filler advertising in 2021
https://coderanch.com/t/730886/filler-advertising
reply
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic