Win a copy of Pro Spring MVC with WebFlux: Web Development in Spring Framework 5 and Spring Boot 2 this week in the Spring forum!
  • Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other Pie Elite all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Ron McLeod
  • Paul Clapham
  • Jeanne Boyarsky
  • Liutauras Vilda
Sheriffs:
  • Rob Spoor
  • Bear Bibeault
  • Tim Cooke
Saloon Keepers:
  • Tim Moores
  • Stephan van Hulst
  • Tim Holloway
  • Carey Brown
  • Piet Souris
Bartenders:
  • Frits Walraven
  • Himai Minh

When I type Chinese words (??????)

 
Ranch Hand
Posts: 17424
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
when a topic contains Chinese words, it displays "?" instead of each Chinese word. I choose "zh_CN" as the language! Who can help me? (Following is the Chinese words I have tried)

???
[originally posted on jforum.net by boyofkiki]
 
Migrated From Jforum.net
Ranch Hand
Posts: 17424
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi,I encountered the same problem, because the database coding is not Chinese
[originally posted on jforum.net by songshuyou]
 
Migrated From Jforum.net
Ranch Hand
Posts: 17424
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
You should let the database support Chinese characterset such as gb2312 or others. And u can found ??? in the database, so it is not a Jforum's bug.
[originally posted on jforum.net by renran]
 
Consider Paul's rocket mass heater.
reply
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic