• Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other Pie Elite all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Jeanne Boyarsky
  • Ron McLeod
  • Paul Clapham
  • Liutauras Vilda
Sheriffs:
  • paul wheaton
  • Rob Spoor
  • Devaka Cooray
Saloon Keepers:
  • Stephan van Hulst
  • Tim Holloway
  • Carey Brown
  • Frits Walraven
  • Tim Moores
Bartenders:
  • Mikalai Zaikin

Installation Problem in Oracle 9i Application Server Release 2

 
Ranch Hand
Posts: 17424
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
I have a problem when i try to deploy the Jforum .war file using my Oracle 9i Applications server.When i try deploying ,i get an "null pointer exception" error.

will i be able to use Jforum in Oracle 9i application server release 2.

can anyone help me solving the problem.

Thanks,
Thiags
[originally posted on jforum.net by thiags]
 
Migrated From Jforum.net
Ranch Hand
Posts: 17424
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Where you get the NPE? Also, I suggest you to manually install e configure JForum, instead of using the Web interface, in this case.

Rafael
[originally posted on jforum.net by Rafael Steil]
 
reply
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic