This week's book giveaway is in the Agile and Other Processes forum.
We're giving away four copies of The Journey To Enterprise Agility and have Daryl Kulak & Hong Li on-line!
See this thread for details.
Win a copy of The Journey To Enterprise Agility this week in the Agile and Other Processes forum! And see the welcome thread for 20% off.
  • Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Jeanne Boyarsky
  • Liutauras Vilda
  • Campbell Ritchie
  • Tim Cooke
  • Bear Bibeault
Sheriffs:
  • Paul Clapham
  • Junilu Lacar
  • Knute Snortum
Saloon Keepers:
  • Ron McLeod
  • Ganesh Patekar
  • Tim Moores
  • Pete Letkeman
  • Stephan van Hulst
Bartenders:
  • Carey Brown
  • Tim Holloway
  • Joe Ess

why I haven't Attachments button?????  RSS feed

 
Ranch Hand
Posts: 17424
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Hello Rafael Steil ,
could you help me?
I just install the JForum 2.1.8

But why I haven't Attachments button??? so that I can't upload anthing !!

just like this! need any configurations??
[originally posted on jforum.net by lovij]
 
Migrated From Jforum.net
Ranch Hand
Posts: 17424
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Do you have attachments enabled in the Admin Console?
[originally posted on jforum.net by GatorBait3]
 
Migrated From Jforum.net
Ranch Hand
Posts: 17424
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
I enabled the attachments. But I'm not able to see the attachments button. Is there any other settings?

I deployed jforum in Jboss, windows environment.
[originally posted on jforum.net by kitcha]
 
Migrated From Jforum.net
Ranch Hand
Posts: 17424
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
does your user / user's group have privs to post attachments to that forum?
[originally posted on jforum.net by Tarpan]
 
Migrated From Jforum.net
Ranch Hand
Posts: 17424
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi,
I've the same problem. I don't see the "Attach File" button while creating a topic or posting reply.

I've installed version 2.1.8 on windows.

Any help is appreciated.

Thanks
Niraj
[originally posted on jforum.net by nathn]
 
Migrated From Jforum.net
Ranch Hand
Posts: 17424
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
as mentinoed above, it's most likely that this is due to misconfiguration.

You will have to enable the attachments for the specific user/group within the administration panel - otherwise access to this feature is forbidden and hence not displayed.
[originally posted on jforum.net by Sid]
 
Migrated From Jforum.net
Ranch Hand
Posts: 17424
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Thanks. I got it working.
[originally posted on jforum.net by nathn]
 
  • Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
Boost this thread!