• Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other Pie Elite all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Ron McLeod
  • Rob Spoor
  • Tim Cooke
  • Junilu Lacar
Sheriffs:
  • Henry Wong
  • Liutauras Vilda
  • Jeanne Boyarsky
Saloon Keepers:
  • Jesse Silverman
  • Tim Holloway
  • Stephan van Hulst
  • Tim Moores
  • Carey Brown
Bartenders:
  • Al Hobbs
  • Mikalai Zaikin
  • Piet Souris

FreeMarker is not rendering the page

 
Ranch Hand
Posts: 17424
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi ,
I am linking to forum_list.htm from my main application jsp. Both main application and Jforum are merged into a single war and both are in the same context.

My jsp has the following code

<s:a href="${ctx}/templates/default/forum_list.htm" cssClass="thf_line">Welcome to Forums</s:a>

and in browser its loading forum_list.htm but it shows the source code in browser. I dont know why freemarket is not rendering the page? Can you please let me know why its happening and how to fix it

Thanks
Greg
[originally posted on jforum.net by gregjhonson]
 
Migrated From Jforum.net
Ranch Hand
Posts: 17424
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
hi,
you must use the link forums/list.page
the action class can work and use the freemarker render the page.
[originally posted on jforum.net by feelow]
 
Migrated From Jforum.net
Ranch Hand
Posts: 17424
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi Feelow,
thanks a ton for your reply. Now i changed the path but still its taking to 403. Pleae look at the URL below.

http://localhost:8080/MyOwnBriefcase-0.0.1/forums/list.page


We are using Acegi security (Spring Security) in our main application. Is this the culprit?? Please help me out

Thanks
Greg
[originally posted on jforum.net by gregjhonson]
 
Consider Paul's rocket mass heater.
reply
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic