Win a copy of Node.js Design Patterns: Design and implement production-grade Node.js applications using proven patterns and techniques this week in the Server-Side JavaScript and NodeJS forum!
  • Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other Pie Elite all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Ron McLeod
  • Rob Spoor
  • Tim Cooke
  • Junilu Lacar
Sheriffs:
  • Henry Wong
  • Liutauras Vilda
  • Jeanne Boyarsky
Saloon Keepers:
  • Jesse Silverman
  • Tim Holloway
  • Stephan van Hulst
  • Tim Moores
  • Carey Brown
Bartenders:
  • Al Hobbs
  • Mikalai Zaikin
  • Piet Souris

Creating a new forum programmatically

 
Ranch Hand
Posts: 17424
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Hello

I'm having some trouble getting JForum to create a forum when called from another application. From what I can see everything is fine and the HTTPRequest string I build up is like this:

http://localhost:8080/jforum-2.1.8/jforum.page?module=adminForums&action=insertSave&categories_id=1&forum_name=testForumName&forum_desc=testForumDesc&forum_topics=0&forum_last_post_id=0&moderated=1&groups=2

The fields included above represent the not null ones in table jforum_forums in the database. And from what I can tell, this should be enough.

Yet nothing gets created.

I am also logged in as admin as I believe this has to be the case for creating forums anyway.

Can anyone tell me whre I'm wrong?

Thanks

Martin O'Shea.
[originally posted on jforum.net by MartinOShea]
 
BWA HA HA HA HA HA HA! Tiny ad:
Thread Boost feature
https://coderanch.com/t/674455/Thread-Boost-feature
reply
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic