Win a copy of Svelte and Sapper in Action this week in the JavaScript forum!
  • Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Ron McLeod
  • Paul Clapham
  • Bear Bibeault
  • Junilu Lacar
Sheriffs:
  • Jeanne Boyarsky
  • Tim Cooke
  • Henry Wong
Saloon Keepers:
  • Tim Moores
  • Stephan van Hulst
  • Tim Holloway
  • salvin francis
  • Frits Walraven
Bartenders:
  • Scott Selikoff
  • Piet Souris
  • Carey Brown

struts tags problem

 
Ranch Hand
Posts: 182
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Dear all,
i have a strange problem that i use struts tags inside html:form this page send its parameters from selected menues values to the Action class.It is work perfectly in mozilla but with Internet explorer No data reach to Action class always null.
Even i call using javascript before submit to assure that we hvae data..but after submit in the server side reach null values.

here sample code from page:
<html:form action="/test" method="POST" styleId="testForm">
<html:select property="sectorIdLeve11" styleId="mainSector" size="1">
<html ption>A</html ption>
</html:select>
please help with any suggesstions,tips,best practices please please please...
 
Ranch Hand
Posts: 471
Mac OS X Hibernate Spring
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Dear Hani,

First of all, I suggest that when you are posting code, please put it in a code tag so that it can be readable.

Secondly, regarding your problem, your option tag does not have a "value" attribute, which means that the value will be sent to the action as null.
 
Greenhorn
Posts: 1
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
I have the same problem here. Using get method, the form submits just fine. However, even assigning the value of a textfield (input type text), I get no data in the action only on Internet Explorer.

Where should I look?
 
Bartender
Posts: 9615
16
Mac OS X Linux Windows
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Is it this problem?
 
Ranch Hand
Posts: 948
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Using the "Disable smilies in this post" option helps as well...

I don't know about your IE versus Mozilla issue. When you say "No data reach to Action class always null"...what exactly is null? What is the type of your sectorIdLeve11 property? Do you really want that property to end in two ones or is it supposed to be the letter L followed by a one? Why do you just have one html:option that does not have the required value attribute?

- Brent
 
If a regular clown is funny, then a larger clown would be funnier. Math. Verified by this tiny ad:
Thread Boost feature
https://coderanch.com/t/674455/Thread-Boost-feature
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic