Win a copy of Head First Android this week in the Android forum!
  • Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other Pie Elite all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Tim Cooke
  • Campbell Ritchie
  • Paul Clapham
  • Ron McLeod
  • Liutauras Vilda
Sheriffs:
  • Jeanne Boyarsky
  • Rob Spoor
  • Bear Bibeault
Saloon Keepers:
  • Jesse Silverman
  • Tim Moores
  • Stephan van Hulst
  • Tim Holloway
  • Carey Brown
Bartenders:
  • Piet Souris
  • Al Hobbs
  • salvin francis

Problem in generating client code from wsdl using maven + axis2

 
Greenhorn
Posts: 4
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi,

I'm facing problem in adding required jars as dependency for generating client code from wsdl . Somw how I generated the client code but when try to access the service I'm getting following exception on console.
I'm just confused with what all jars required to be included when building war file for web application using axis2.

org.apache.axis2.AxisFault: Transport error: 502 Error: cannotconnect
at org.apache.axis2.transport.http.HTTPSender.handleResponse(HTTPSender.java:310)
at org.apache.axis2.transport.http.HTTPSender.sendViaPost(HTTPSender.java:194)
at org.apache.axis2.transport.http.HTTPSender.send(HTTPSender.java:75)

I'm using axis1.6. Below is the dependency list

<dependencies>
<dependency>
<groupId>junit</groupId>
<artifactId>junit</artifactId>
<version>4.8.2</version>
<scope>test</scope>
</dependency>

<dependency>
<groupId>org.apache.axis2</groupId>
<artifactId>axis2</artifactId>
<version>1.6.2</version>
</dependency>

<dependency>
<groupId>org.apache.axis2</groupId>
<artifactId>axis2-transport-http</artifactId>
<version>1.6.2</version>
</dependency>

<dependency>
<groupId>org.apache.axis2</groupId>
<artifactId>axis2-transport-local</artifactId>
<version>1.6.2</version>
</dependency>

<dependency>
<groupId>org.apache.ws.commons.axiom</groupId>
<artifactId>axiom-api</artifactId>
<version>1.2.13</version>
</dependency>

<dependency>
<groupId>org.apache.ws.commons.axiom</groupId>
<artifactId>axiom-impl</artifactId>
<version>1.2.13</version>
</dependency>

<dependency>
<groupId>org.apache.ws.commons.axiom</groupId>
<artifactId>axiom-dom</artifactId>
<version>1.2.13</version>
</dependency>

<dependency>
<groupId>org.apache.neethi</groupId>
<artifactId>neethi</artifactId>
<version>3.0.2</version>
</dependency>
<dependency>
<groupId>wsdl4j</groupId>
<artifactId>wsdl4j</artifactId>
<version>1.6.2</version>
</dependency>

<dependency>
<groupId>com.sun.jersey</groupId>
<artifactId>jersey-server</artifactId>
<version>1.8</version>
</dependency>

<dependency>
<groupId>org.apache.ws.commons.schema</groupId>
<artifactId>XmlSchema</artifactId>
<version>1.4.7</version>
</dependency>

<dependency>
<groupId>stax</groupId>
<artifactId>stax-api</artifactId>
<version>1.0.1</version>
</dependency>

<dependency>
<groupId>org.codehaus.woodstox</groupId>
<artifactId>wstx-asl</artifactId>
<version>3.2.1</version>
</dependency>

<dependency>
<groupId>org.apache.httpcomponents</groupId>
<artifactId>httpclient</artifactId>
<version>4.1.3</version>
<scope>compile</scope>
</dependency>


Any help is appreciated.

Thanks,

Sudheer

 
Ranch Hand
Posts: 426
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Have you checked the Axis Server if it has started successfully? Look for the logs as there could be some hint there.
 
Suri Kumar
Greenhorn
Posts: 4
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator

Mark Reyes wrote:Have you checked the Axis Server if it has started successfully? Look for the logs as there could be some hint there.



Hi Mark,

Thanks for the reply. Axis2 loading successfully. Below is the log message.


INFO: Deploying module: addressing-1.6.2 - file:/C:/apache-tomcat-6.0.35/webapps/IPDDService/WEB-INF/lib/axis2-1.6.2.jar
May 08, 2012 8:55:03 AM org.apache.axis2.transport.http.HTTPSender sendViaPost
INFO: Unable to sendViaPost to url[http://ipdatadirect.lexisnexis.com/Service.svc/mex]
org.apache.axis2.AxisFault: Transport error: 502 Error: cannotconnect
 
reply
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic