Win a copy of Programmer's Guide to Java SE 8 Oracle Certified Associate (OCA) this week in the OCAJP forum!
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic

How to deploy open cms on jboss as 7

 
Avneesh Sisodia
Greenhorn
Posts: 11
Eclipse IDE Hibernate Java
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Hello everyone,
I want to install open cms using JBoss AS 7.x. I read so many blogs and answers of related questions, but i didn't get right way to do this. please help me ..
I am using jdk1.6 on windows OS.
Thanks
 
Jaikiran Pai
Marshal
Pie
Posts: 10447
227
IntelliJ IDE Ubuntu
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
What problems are you running into while deploying the application and which exact AS7 version are you using?
 
Avneesh Sisodia
Greenhorn
Posts: 11
Eclipse IDE Hibernate Java
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
I am using jboss-as-web-7.0.0.Final. I am trying to deploy opencms_8.0.4 war file into jboss manually. I mean i am putting war into ..\standalone\deployments location in JBoss and starting server . It gives so many error and not able to deploy war.
Please tell me complete steps that how I can deploy and run it.
 
Tim Moores
Bartender
Posts: 2894
46
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Has it occurred to you to analyze what kind of errors you're getting? If not, the second best approach would be to post them here (meaningful excerpts only, of course).
 
Avneesh Sisodia
Greenhorn
Posts: 11
Eclipse IDE Hibernate Java
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
it shows..

 
Jaikiran Pai
Marshal
Pie
Posts: 10447
227
IntelliJ IDE Ubuntu
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
The first thing I would suggest is to use the latest released 7.1.1.Final instead of 7.0.x. Deploy it there and if it fails there too, post the relevant logs.
 
Avneesh Sisodia
Greenhorn
Posts: 11
Eclipse IDE Hibernate Java
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
it showing same error in JBoss 7.1.1

 
Jaikiran Pai
Marshal
Pie
Posts: 10447
227
IntelliJ IDE Ubuntu
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Avneesh Sisodia wrote:it showing same error in JBoss 7.1.1


That's not the same error. It's different.

It looks like the application is using OpenJPA persistence provider. There's this thread in the AS7 forum which explains how to integrate OpenJPA in AS7, but if you want the exact steps on how to do it with Open CMS application, then you'll have to check their documentation or ask in their forums.
 
Avneesh Sisodia
Greenhorn
Posts: 11
Eclipse IDE Hibernate Java
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
I tried many times to get help from opencms forum but i failed every time.. That's why I put my question here..
 
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic