Win a copy of Java Mock Exams (software) this week in the Programmer Certification (OCPJP) forum!
  • Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic

JForum 2.1.9 problem

 
Tudor Raneti
Ranch Hand
Posts: 145
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
I get this error after I install (and I'm not familiar with freemarker). How do I fix it quick please?

 
Jeanne Boyarsky
author & internet detective
Sheriff
Posts: 35976
422
Eclipse IDE Java VI Editor
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
The quickest way to get the error to go away is to remove that line from the freemarker template. Seriously. It isn't a critical part of the system to display # users. And it might work if you put it back after creating a real user.
 
Tudor Raneti
Ranch Hand
Posts: 145
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
The quickest solution is to use 2.1.8 instead. I've also run into the DEADLOCKs problem with 2.1.9 and there's no apparent solution while I read about what others tried.

EDIT: either they fixed 2.1.9 or I did with an reinstall... there no more problems with 2.1.9 that I can see at the moment

EDIT2: there were no errors in the original package per se, I was making a dumb mistake when I replaced all TYPE with ENGINE, some 'type' got replaced too. I blame the heat
I don't know where the above error originated from, after re-downloading and re-installing everything works fine
 
What are you doing? You are supposed to be reading this tiny ad!
the new thread boost feature brings a LOT of attention to your favorite threads
https://coderanch.com/t/674455/Thread-Boost-feature
  • Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
Boost this thread!