• Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic

Problems getting Java source working in Eclipse

 
Malcolm Storey
Ranch Hand
Posts: 40
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
I have recently upgraded Eclipse to Juno, and downloaded the latest version of the Java source: JDK1.7.0_05.

Window/Prefs/Java/Installed JRE's shows jre7 (ticked), and jdk1.7.0_05\jre (not ticked)

Project/Props/Java Build Path show JRE System Library as jdk1.7.0_05 (and no others)

In source mode, F3 takes me into the the Java source (eg) JLabel.java, as expected.

BUT when I try to step in with the debugger it says "Source not found" and just shows Reflection.

(Windows 7 32bit.)

Thanks for any help.
 
Paul Clapham
Sheriff
Posts: 21416
33
Eclipse IDE Firefox Browser MySQL Database
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Go into the build path for your project, select libraries, and find the JDK entry there. Open that up and one of the entries in the subtree should be "Source attachment". Edit that to point to the src.zip file in your JDK install directory.
 
Malcolm Storey
Ranch Hand
Posts: 40
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
The first 6 jars (resources.jar thru jfr.jar) already have Source attachment set to C:/Program Files/Java/jdk1.7.0_05/src.zip which I think is correct. The remaining 7 jars don't have anything, but I think that's normal.
 
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic