Win a copy of Succeeding with AI this week in the Artificial Intelligence and Machine Learning forum!
  • Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Paul Clapham
  • Ron McLeod
  • Liutauras Vilda
  • Junilu Lacar
Sheriffs:
  • Tim Cooke
  • Jeanne Boyarsky
  • Knute Snortum
Saloon Keepers:
  • Stephan van Hulst
  • Tim Moores
  • Tim Holloway
  • Carey Brown
  • Piet Souris
Bartenders:
  • salvin francis
  • fred rosenberger
  • Frits Walraven

Am I the only one who can't get Chrome to work with PHP generated HTML?

 
Greenhorn
Posts: 24
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
// here's a test URL
http://newjazz.net/php/index.php

If you use Firefox or IE you get a page with images and links. If you use Chrome you get the HTML source code displayed in the window without interpretation. I tried

<?php
header('Content-type: text/html');

but it didn't help. I just get plain HTML code displayed in the window. Anybody else having this same problem? I should have the latest version of Chrome.

thank you
 
Ranch Hand
Posts: 15304
6
Mac OS X IntelliJ IDE Chrome
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Works fine for me in Chrome 22.0.x on OSX
 
gilbert engle
Greenhorn
Posts: 24
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
This is the original author. I tried Chrome on a different machine and it worked properly. Both systems are using Windows 7. Who knows what's wrong with the original machine.
 
Greenhorn
Posts: 6
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Any strange plugins active?
 
gilbert engle
Greenhorn
Posts: 24
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
OK, who knows what the deal was but Chrome is now working properly for me. Apparently I was experiencing some sort of transient error.

Windows 7, 64 bit, 4GB, Dell Inspiron N411Z
 
If you open the box, you will find Heisenberg strangling Shrodenger's cat. And waving this tiny ad:
ScroogeXHTML 8.7 - RTF to HTML5 and XHTML converter
https://coderanch.com/t/730700/ScroogeXHTML-RTF-HTML-XHTML-converter
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic