This week's book giveaway is in the General Computing forum.
We're giving away four copies of Learning Regular Expressions and have Ben Forta on-line!
See this thread for details.
Win a copy of Learning Regular Expressions this week in the General Computing forum!
  • Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Liutauras Vilda
  • Campbell Ritchie
  • Tim Cooke
  • Bear Bibeault
  • Devaka Cooray
Sheriffs:
  • Jeanne Boyarsky
  • Knute Snortum
  • Junilu Lacar
Saloon Keepers:
  • Tim Moores
  • Ganesh Patekar
  • Stephan van Hulst
  • Pete Letkeman
  • Carey Brown
Bartenders:
  • Tim Holloway
  • Ron McLeod
  • Vijitha Kumara

CommandLink not firing for the first time  RSS feed

 
Greenhorn
Posts: 10
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
hi,

I have three command links in my code. Now the
first time i press the commandLink the function from the backing bean does not get called. However the second time onwards it does. Spent all day on this, but to no awail. Can you please tell me what i am doing wrong.I am using using RichFaces 4 and JSF 2.


 
Greenhorn
Posts: 1
Java Oracle
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
I think you have to Rerender your form.
if it doesn t work please post your backingBean code!
 
It is sorta covered in the JavaRanch Style Guide.
  • Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
Boost this thread!