Win a copy of Functional Reactive Programming this week in the Other Languages forum!
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic

problem while deploying ejb3+jsf1.2+richfaces 3.3 based application on jboss 7.1.1 Final.

 
Gaurav Psl
Greenhorn
Posts: 8
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
hi all,

i am facing problem while deploying application on jboss 7.1.1 Final.

Server.log:
17:47:24,248 INFO [org.jboss.ws.common.management.DefaultEndpointRegistry] (MSC service thread 1-2) register: jboss.ws:context=app,endpoint=CoreWsImpl
17:47:26,046 INFO [org.jboss.web] (MSC service thread 1-2) JBAS018210: Registering web context: /app
17:47:27,422 INFO [javax.enterprise.resource.webcontainer.jsf.config] (MSC service thread 1-1) Initializing Mojarra (1.2_15.jbossorg-1-20111019-SNAPSHOT) for context '/protectoria'
17:47:31,375 SEVERE [javax.enterprise.resource.webcontainer.jsf.application] (MSC service thread 1-1) JSF1051: Service entry 'org.jboss.as.web.deployment.jsf.JsfInjectionProvider' does not extend DiscoverableInjectionProvider. Entry will be ignored.
17:47:31,385 INFO [javax.enterprise.resource.webcontainer.jsf.application] (MSC service thread 1-1) JSF1048: PostConstruct/PreDestroy annotations present. ManagedBeans methods marked with these annotations will have said annotations processed.
17:47:31,827 INFO [org.jboss.web] (MSC service thread 1-1) JBAS018210: Registering web context: /protectoria
17:47:31,860 INFO [org.jboss.as] (MSC service thread 1-2) JBAS015951: Admin console listening on http://127.0.0.1:9990
17:47:31,865 INFO [org.jboss.as] (MSC service thread 1-2) JBAS015874: JBoss AS 7.1.1.Final "Brontes" started in 98723ms - Started 1630 of 1715 services (84 services are passive or on-demand)
17:47:32,218 INFO [org.jboss.as.server] (DeploymentScanner-threads - 2) JBAS018559: Deployed "protectoria.ear"

my application is deployed but still not able to access on localhost it gives 404 when i access the url.
probably due to this severe problem i am not able to access the application.

please do suggest what i do to remove this issue??

Thanks in advance
 
Jaikiran Pai
Marshal
Pie
Posts: 10447
227
IntelliJ IDE Ubuntu
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Are you packaging any JSF related jars within your application? And what does your web.xml look like?
 
Gaurav Psl
Greenhorn
Posts: 8
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Thanks for reply Jaikiran

i dont have JSF related jars in my ear, i am using jsf 1.2 module provided by JBoss 7.1.1 Final internally.

web.xml:

i have added below line of code for JSF1.2
<context-param>
<param-name>org.jboss.jbossfaces.JSF_CONFIG_NAME</param-name>
<param-value>Mojarra-1.2</param-value>
</context-param>

please do suggest?

Thanks,
Gaurav
 
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic