• Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other Pie Elite all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Ron McLeod
  • Rob Spoor
  • Tim Cooke
  • Junilu Lacar
Sheriffs:
  • Henry Wong
  • Liutauras Vilda
  • Jeanne Boyarsky
Saloon Keepers:
  • Jesse Silverman
  • Tim Holloway
  • Stephan van Hulst
  • Tim Moores
  • Carey Brown
Bartenders:
  • Al Hobbs
  • Mikalai Zaikin
  • Piet Souris

Websphere start stop issue

 
Greenhorn
Posts: 8
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi Tem,

I am facing a typical problem in Websphere 7.0 with IBM RSA . In server view in the IDE, the status of the serevr is showing started and stopped simultaniously.Where the server status is started,I checked it from the command promt. Even If I am not stopping the sever manually.
Can any body suggest me why the server is showing wrong status.

Or any body from the forum faced the same issue?
 
author & internet detective
Posts: 40747
827
Eclipse IDE VI Editor Java
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Yes, that happens periodically. When it happens I kill the Java process in Windows Task Manager. This forces it to stop so I know the real state. Then I start it again.
 
Don't count your weasels before they've popped. And now for a mulberry bush related tiny ad:
Thread Boost feature
https://coderanch.com/t/674455/Thread-Boost-feature
reply
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic