• Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other Pie Elite all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Ron McLeod
  • Rob Spoor
  • Tim Cooke
  • Junilu Lacar
Sheriffs:
  • Henry Wong
  • Liutauras Vilda
  • Jeanne Boyarsky
Saloon Keepers:
  • Jesse Silverman
  • Tim Holloway
  • Stephan van Hulst
  • Tim Moores
  • Carey Brown
Bartenders:
  • Al Hobbs
  • Mikalai Zaikin
  • Piet Souris

Problem testing Web Service using an old axis 1.1 generated WS Client

 
Greenhorn
Posts: 1
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Hello guys!
It's the first time I write in this saloon but I have a problem that makes me mad.
I have to change implementation of a Web Service in an old web application. The only things I have are:
  • Old Client axis-1.1 generated, packed in a jar
  • The wsdl


  • So, I did the Top-Down auto generation of Web Service using my beloved Eclipse, created a little main class to test the service and... it gives me this annoying:

    Googling a bit I found it's a problem between the axis library that auto-generated the client and the one that generated the server. I CAN'T change the client at all but I surely can change the server WS part.
    I think that this one is generated by a more updated axis jar, probably 1.2. How can I find and change the axis jar that generate the code in my eclipse?
    Is there a way to do it via command line?

    Thanks a lot
     
    Don't get me started about those stupid light bulbs.
    reply
      Bookmark Topic Watch Topic
    • New Topic