Win a copy of The Java Performance Companion this week in the Performance forum!
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic

During Solaris 10 on my intel system it is showing some error.

 
sunny cool
Greenhorn
Posts: 1
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
i am trying 2 install solaris 10 on my intel pentium 4 2.66 ghz system.
but while installation is starting........during intial stage while configuring deviced it is showing 1 message.
which is...............
Ata-id-common : busy status oxfe error 0 * 0.
Ata-id-common : busy status oxfe error 0 * 0.
Ata-id-common : busy status oxfe error 0 * 0.
Ata-id-common : busy status oxfe error 0 * 0.
Ata-id-common : busy status oxfe error 0 * 0.
Ata-id-common : busy status oxfe error 0 * 0.
Ata-id-common : busy status oxfe error 0 * 0.
Ata-id-common : busy status oxfe error 0 * 0.
.....
than installation is continuing normally........! if i continue...Once installation is done....... it is not allowing system to start.....and showing message.
BAD PBR SIG>
i want 2 know what is the problem with my system.
ans is my h/w is compatin]ble for solaris 10 installation.

my sustem details,
(1)80 gb seagate hard disk.
(2)Ati radeon 200 series.
(3)intel pentium 4. 2.66 ghz.
(4)512 mb ram.
(5)HDD DVD drive
.
 
Jesper de Jong
Java Cowboy
Saloon Keeper
Pie
Posts: 15369
40
Android IntelliJ IDE Java Scala Spring
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
sunny cool, please check your private messages. You can see them by clicking My Private Messages.
 
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic