• Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic

jstl are not working

 
av ravi kumar
Greenhorn
Posts: 6
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
I am running the application in tomcat 7.0.39. JSTLs are not working if i put extends attribute in page directive, coming null pointer exception. If i remove extends then application is working as expected. Please suggest did i miss any configurations from application or server side.
Thanks in advance.
 
Bear Bibeault
Author and ninkuma
Marshal
Pie
Posts: 65126
92
IntelliJ IDE Java jQuery Mac Mac OS X
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
av ravi kumar wrote:Please suggest did i miss any configurations from application or server side.

How would we know as you haven't told us anything about what you've done?
 
av ravi kumar
Greenhorn
Posts: 6
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
I didn't do any configuration changes for running jstl, except putting the jstl jar file to /web-inf/lib. I want to do any configuration changes for running jstl files apart from putting jstl library?
 
Bear Bibeault
Author and ninkuma
Marshal
Pie
Posts: 65126
92
IntelliJ IDE Java jQuery Mac Mac OS X
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
You need to declare it on each page. (Or define a prelude that does it.)
 
av ravi kumar
Greenhorn
Posts: 6
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
and adding the <taglib> tag in jsp file.
 
Bear Bibeault
Author and ninkuma
Marshal
Pie
Posts: 65126
92
IntelliJ IDE Java jQuery Mac Mac OS X
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Are you using the correct URI?

At this point, if you're not going to post code, there's not much help we can offer. Post an SSCCE that demonstrates the problem.
 
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic