Win a copy of Programmer's Guide to Java SE 8 Oracle Certified Associate (OCA) this week in the OCAJP forum!
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic

Substring function not working while setting in data power variable

 
Arunkumar Chinnadurai
Ranch Hand
Posts: 56
Android MyEclipse IDE Windows XP
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator

this is my xsl
========




Data power Error ;




In Data power

Service url and URI not setted properly
 
Paul Clapham
Sheriff
Posts: 21322
32
Eclipse IDE Firefox Browser MySQL Database
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
It appears that the problem is something to do with the mysterious "dp:set-variable" element. Which we don't know anything about.

Neither do we know anything about the problem. "Not splitting" isn't helpful, as that leaves an entire universe of things which might be happening instead.
 
Paul Clapham
Sheriff
Posts: 21322
32
Eclipse IDE Firefox Browser MySQL Database
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
If you are saying that the substring() function doesn't work, then you should post the value of the $BackendURL variable, the result of the substring() function, and what you thought the result should be.
 
g tsuji
Ranch Hand
Posts: 669
3
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
If you mean xs:string, it should at least be written like this.
 
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic