Win a copy of Functional Reactive Programming this week in the Other Languages forum!
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic

Selection did not not contain any reources that can run on server

 
ravindra patil
Ranch Hand
Posts: 234
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
HI I am using eclipse-jee-indigo-SR2-win32 eclipse and tomact 6,
i have web application ABC , if i put this web application under tomcat 6 webaaps folder and start the server externally. i can run this application successfully, but if i configure this tomcat in eclipse and importing this project i am getting error as Selection did not not contain any resources that can run on server

i am importing this web application in eclipse by
Create New Project->Dynamic web project-> (here giving name of root folder say my project name is ABC creating project by name ABC once it got created right click then import --> File systems and and giving directory path of ABC on my local drive


but this way i am not able to see anything on url even if i am giving url; as http://locahost:8080 i am getting 404 resource not available


where it is getting wrong

Plzzzzzz... help i need to start my development from Monday

-Ravi
 
ravindra patil
Ranch Hand
Posts: 234
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
nobody there? who can help me out (((
 
Peter Johnson
author
Bartender
Posts: 5852
7
Android Eclipse IDE Ubuntu
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Well, you created the right kind of project (Dynamic web project), so it should work. Could you post a full directory listing for your project (you could expand all folders in the project in Eclipse and post a screen shot), perhaps looking at that we determine what went wrong.
 
ravindra patil
Ranch Hand
Posts: 234
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
HI I solved it !!!

...i was importing all jsps by selecting root folder ... when i imported them under webcontent it solved the problem ..

 
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic