Win a copy of Node.js Design Patterns: Design and implement production-grade Node.js applications using proven patterns and techniques this week in the Server-Side JavaScript and NodeJS forum!
  • Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other Pie Elite all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Ron McLeod
  • Rob Spoor
  • Tim Cooke
  • Junilu Lacar
Sheriffs:
  • Henry Wong
  • Liutauras Vilda
  • Jeanne Boyarsky
Saloon Keepers:
  • Jesse Silverman
  • Tim Holloway
  • Stephan van Hulst
  • Tim Moores
  • Carey Brown
Bartenders:
  • Al Hobbs
  • Mikalai Zaikin
  • Piet Souris

HTML Problem after cleaning JForum Project

 
Greenhorn
Posts: 2
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi All,
I am able to install JForum successfully (used Eclipse for building the application) and was able to access forums for the first time without any errors.
When I cleaned project (In Eclipse: Project--> Clean) I am seeing lots of HTML problems which says End tag (</tr>) not closed and bunch of other errors (all related to HTML tags).
I am not sure what I am missing here. Need your advice please

Thanks

 
author & internet detective
Posts: 40747
827
Eclipse IDE VI Editor Java
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Sunil,
Welcome to CodeRanch!

You aren't doing anything wrong. The HTML isn't well formed. That's actually pretty common and people just turn off the warnings in Eclipse.
 
Sunil Kal
Greenhorn
Posts: 2
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Ok Thank you. I have one more problem though.

I was able to implement SSO Login by implementing SSO interface. But unfortunately I am not able to logout from JForum session when I logout from main application. Can you please help me out.
I am making use of iFrame to display forum in the application
 
You showed up just in time for the waffles! And this tiny ad:
Building a Better World in your Backyard by Paul Wheaton and Shawn Klassen-Koop
https://coderanch.com/wiki/718759/books/Building-World-Backyard-Paul-Wheaton
reply
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic