• Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic

unable to display response to my web browser

 
Andrew Concilio
Ranch Hand
Posts: 30
Eclipse IDE
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
hi
i am using eclipse kepler and tomcat 7 with the below code to get a response from the browser. i get no errors on my code and i organize my imports but when i run the code i get an http 404 error. i restart the server and it goes into the whole motion telling me that "Tomcat v7.0 Server at localhost started and is synchonized" i refresh it and i still get the error. what am i missing?
Thanks


 
Bear Bibeault
Author and ninkuma
Marshal
Posts: 65524
105
IntelliJ IDE Java jQuery Mac Mac OS X
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Have you worked through the list in the ServletsFaq for this issue?
 
Andrew Concilio
Ranch Hand
Posts: 30
Eclipse IDE
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
you mean this?
[code = java]

bla bla bla ....

[/code]

thank you for editing my code! any suggestions as far as getting the answer to my question?
 
Bear Bibeault
Author and ninkuma
Marshal
Posts: 65524
105
IntelliJ IDE Java jQuery Mac Mac OS X
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Andrew Concilio wrote:thank you for editing my code! any suggestions as far as getting the answer to my question?

Bear Bibeault wrote:Have you worked through the list in the ServletsFaq for this issue?
 
Ulf Dittmer
Rancher
Posts: 42970
73
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
By "list" Bear means this page: http://www.coderanch.com/how-to/java/ServletNotRunning404

As an aside, you should not override the service method- decide whether the servlet is accessed via GET or POST, and then override either doGet or doPost.
 
  • Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
Boost this thread!