• Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other Pie Elite all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Jeanne Boyarsky
  • Ron McLeod
  • Paul Clapham
  • Liutauras Vilda
Sheriffs:
  • paul wheaton
  • Rob Spoor
  • Devaka Cooray
Saloon Keepers:
  • Stephan van Hulst
  • Tim Holloway
  • Carey Brown
  • Frits Walraven
  • Tim Moores
Bartenders:
  • Mikalai Zaikin

Android Fragment not showing inside Viewpager

 
Greenhorn
Posts: 1
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
I have an android application using swipe tabs to navigate between fragments. I have 2 fragments defined in xml file and 1 main activity. Whenever I run my application I'm getting the tabs to show up properly with the correct names "Administration", "Scan", "About"... but the page is blank. When I step through my debugger to check the return value of onCreateView (in my FragmentPagerAdapter code below) it appears to be returning correct value... I can't figure out why I keep getting a blank screen. Can someone please help?

Here is my activity_main.xml



Here is my MainActivity.java



Here is my FragmentPagerAdapter w/ static fragment class
 
Consider Paul's rocket mass heater.
reply
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic