• Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other Pie Elite all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Jeanne Boyarsky
  • Ron McLeod
  • Paul Clapham
  • Liutauras Vilda
Sheriffs:
  • paul wheaton
  • Rob Spoor
  • Devaka Cooray
Saloon Keepers:
  • Stephan van Hulst
  • Tim Holloway
  • Carey Brown
  • Frits Walraven
  • Tim Moores
Bartenders:
  • Mikalai Zaikin

A Problem that arises on beginners("session-factory" must match "(property*,mapping*,)

 
Greenhorn
Posts: 12
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator


1. Mapping is written after setting the properties (property*,mapping*, checked)
2. Typographical errors (checked)
3. Headers (checked, no exception thrown, only warning)
4. Opening and closing tags (checked)
5. Spaces removed between every lines (checked)
6. I asked google in 3 pages (no luck)
7. Searched the forum(no exact same issue can be found, procedures no. 1-5 is checked)



the exception



keeps throwing me a SAXParseException , pointing me at the line of the closing session-factory tag, I read carefully all(maybe not all) beginner examples available around, they solved it from having issues like (typo, mapping before properties, unseen invalid closing tags), but I don't see any similar on my XML file. any help would be greatly appreciated.

I forgot to include the class the initiates the process of creating session
 
Ranch Hand
Posts: 491
5
  • Likes 1
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
I have a working quick test config file. Can you just replace your values and run a test again?

 
Jeffrey Santos
Greenhorn
Posts: 12
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
actually it might have something to do with my Entity class(User class), I already in the middle of a tutorial for Hibernate-annotations, and everything I'm copying and self created programs are working, my mapping xml files were not throwing me the same exception, everything is fine, I shouldn't have deleted this sample project , I'm trying too look for this sample again on the web, but I cant find it. Well anyway I really appreciate your effort assessing my problem here. Thanks AGAIN! God bless , I'll think Ill just mark this one solved. Thanks again!!
reply
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic