• Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Devaka Cooray
  • Knute Snortum
  • Paul Clapham
  • Tim Cooke
Sheriffs:
  • Liutauras Vilda
  • Jeanne Boyarsky
  • Bear Bibeault
Saloon Keepers:
  • Tim Moores
  • Stephan van Hulst
  • Ron McLeod
  • Piet Souris
  • Frits Walraven
Bartenders:
  • Ganesh Patekar
  • Tim Holloway
  • salvin francis

weblogic debug  RSS feed

 
Greenhorn
Posts: 28
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
In our current application we are weblogic 10.3 version. I was trying to debug my application(.ear) . Whenever I try debug it opens .class files. I have changed setdomain.cmd file with the below code but it didnt work. Please guide me, thanks


et JAVA_DEBUG=-Xdebug -Xnoagent -Xrunjdwp:transport=dt_socket,address=%DEBUG_PORT%,server=y,suspend=n -Djava.compiler=NONE
set JAVA_OPTIONS=%JAVA_OPTIONS% %enableHotswapFlag% -ea -da:com.bea... -da:javelin... -da:weblogic... -ea:com.bea.wli... -ea:com.bea.broker... -ea:com.bea.sbconsole...

if "%debugFlag%"=="true" (
set JAVA_DEBUG=-Xdebug -Xnoagent -Xrunjdwp:transport=dt_socket,address=%DEBUG_PORT%,server=y,suspend=n -Djava.compiler=NONE
set JAVA_OPTIONS=%JAVA_OPTIONS% %enableHotswapFlag% -ea -da:com.bea... -da:javelin... -da:weblogic... -ea:com.bea.wli... -ea:com.bea.broker... -ea:com.bea.sbconsole...
) else (
set JAVA_OPTIONS=%JAVA_OPTIONS% %enableHotswapFlag% -da
)
 
Ranch Hand
Posts: 826
Chrome Eclipse IDE Oracle
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi Shashank, how are you trying to debug the application that is deployed on WLS?
 
Ranch Hand
Posts: 352
2
Eclipse IDE Firefox Browser Java
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
try adding those debug system properties at startWebLogic.sh script under :
YOUR_DOMAIN/bin
 
What's that smell? Hey, sniff this tiny ad:
ScroogeXHTML - small and flexible RTF to HTML converter library
https://coderanch.com/t/710903/ScroogeXHTML-RTF-HTML-XHTML-converter
  • Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
Boost this thread!