• Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic

Axis2 - NullPointer - RepositoryListener.loadClassPathModules  RSS feed

 
Anish Pyne
Greenhorn
Posts: 17
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
I have 2 JVMs with similar setups and in one of the JVMs am getting following exeception logged anytime a WebService call is fired (my JVM acting as client calling a service endpoint) - Seems to have started after upgrading to Axis 2 ver. 1.6.2 from version 1.5.4.

2014-11-04 02:45:44,786 ERROR [org.apache.axis2.deployment.RepositoryListener] - Error occurred while loading modules from classpath
java.lang.NullPointerException
at org.apache.axis2.deployment.RepositoryListener.loadClassPathModules(RepositoryListener.java:138)
at org.apache.axis2.deployment.RepositoryListener.init2(RepositoryListener.java:71)
at org.apache.axis2.deployment.RepositoryListener.<init>(RepositoryListener.java:64)
at org.apache.axis2.deployment.DeploymentEngine.loadFromClassPath(DeploymentEngine.java:175)
at org.apache.axis2.deployment.FileSystemConfigurator.getAxisConfiguration(FileSystemConfigurator.java:135)
at org.apache.axis2.context.ConfigurationContextFactory.createConfigurationContext(ConfigurationContextFactory.java:64)
at org.apache.axis2.context.ConfigurationContextFactory.createConfigurationContextFromFileSystem(ConfigurationContextFactory.java:210)
at org.apache.axis2.client.ServiceClient.configureServiceClient(ServiceClient.java:151)
at org.apache.axis2.client.ServiceClient.<init>(ServiceClient.java:144)

In neither of my JVMs i dont define any axis2.repository, compared all JVM configs, etc to ensure no difference. Any hints on what might be going wrong grealy appreciated.
 
Vijitha Kumara
Bartender
Posts: 3993
31
Chrome Fedora Hibernate
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
You may need to follow up with a similar issue reported in JIRA for a resolution and/or check how your Class loader in web/app server loads the modules.
 
Anish Pyne
Greenhorn
Posts: 17
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Resolved the issue. Was happening due to multiple axis2 libs on class path. Axis2 full jar and axis2 kernel.
 
  • Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
Boost this thread!