• Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic

SOAP Webservice is up and running but response shows an “UnmarshalException”

 
Ron Ciencia
Greenhorn
Posts: 4
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
I wrote a SOAP webservice Contract First, and generated Java skeleton with it. Wrote business logic to get values from the service and sent them to the service code. All well and good.

But when I test it and send a request to it, I get UnmarshalException. It says it's expecting another element and throws a list of elements that can be expected. But even when I change it and use those elements, I get the same error. Couldn't find anything on google on this.
I tried to change my XSD when I'm creating WSDL but in vain. It's the same issue over and over again. Thank you very much in advance.
Here's the response I get when I run a request on SOAPUI:

 
Tim Holloway
Bartender
Posts: 18417
58
Android Eclipse IDE Linux
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Just as a rough guess, I'd say that it expects linkCustNumber to be a sub-element under Customer.

But this is the JSF forum, not the SOAP forum. Moving...
 
Ron Ciencia
Greenhorn
Posts: 4
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
You are right. I changed it and I put in the customer segment in the XSD and now it doesn't give that unmarshall error. Thanks a lot.

However , may I ask you how you were able to figure that out? Just wanted to know your analysis so that I can follow your thought process next time?
 
  • Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
Boost this thread!