• Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic

Splash Screen not working JWS

 
Pallab Bhattacharya
Greenhorn
Posts: 1
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
I am trying to get the splash screen working when i am calling a .jar thru JWS Below are the details of the jnlp file. Other features are working as expected. I have placed the pic.gif file in ROOT folder of Apache tomact

JaNeLA Report - version 11.05.17

Report for http://localhost:8080/WithoutManifest.jnlp

1.XML encoding not known, but declared as UTF-8

Optimize this application for off-line use by adding the flag.

Downloads can be optimized by specifying a resource size for 'WithoutManifest.jar'.

The resource download at WithoutManifest.jar can be optimized by removing the (default) value of download='eager'.

5.The resource download at WithoutManifest.jar can be optimized by removing the (default) value of main='false'.

It might be possible to optimize the start-up of the app. by specifying download='lazy' for the WithoutManifest.jar resource.

Lazy downloads might not work as expected for WithoutManifest.jar unless the download 'part' is specified.

Downloads can be optimized by specifying a resource size for 'pic.gif'. Icon loading & use can be optimized by specifying the width and height for pic.gif

The HREF of 'http://localhost:8080/' could be optimized to ''.



I am only seeing below two Pop-up before my actual application.(Image 1 and Image 2- attached in post)

Also how can i change the below values selected in RED(Image 2 attached in post), i am not providing those anywhere in .jnlp file

Apache version -8.0.23 Java version - 1.8.0_40-b26

Pallab

image1.JPG
[Thumbnail for image1.JPG]
Iamge1
image2.JPG
[Thumbnail for image2.JPG]
Iamge2
 
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic