• Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Devaka Cooray
  • Knute Snortum
  • Paul Clapham
  • Tim Cooke
Sheriffs:
  • Liutauras Vilda
  • Jeanne Boyarsky
  • Bear Bibeault
Saloon Keepers:
  • Tim Moores
  • Stephan van Hulst
  • Ron McLeod
  • Piet Souris
  • Frits Walraven
Bartenders:
  • Ganesh Patekar
  • Tim Holloway
  • salvin francis

JBoss 5, how is url to access single node configured  RSS feed

 
Greenhorn
Posts: 1
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi,

I have inherited a lot of legacy code in a new job. Part of this is a JBoss 5 cluster, it appears to be using mod_cluster. An issue has been raised where a url sent out in an email from one of our apps does not work. URL is of the form http://hostname/node/tfl-s1/viewReport where tfl-s1 would appear to be the node name. This url returns a 404. If I remove /node/tfl-s1 from the url, then it will work (if I am lucky & get routed to the correct server by chance). I have been googling & looking at the config, but can not find out where the url for a single node in the cluster is configured.

Any ideas/help/insight will be greatly appreciated as I feel like I am looking for a needle in a haystack at the moment.

Many thanks
Paul
 
It is sorta covered in the JavaRanch Style Guide.
  • Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
Boost this thread!