• Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other Pie Elite all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Jeanne Boyarsky
  • Ron McLeod
  • Paul Clapham
  • Liutauras Vilda
Sheriffs:
  • paul wheaton
  • Rob Spoor
  • Devaka Cooray
Saloon Keepers:
  • Stephan van Hulst
  • Tim Holloway
  • Carey Brown
  • Frits Walraven
  • Tim Moores
Bartenders:
  • Mikalai Zaikin

Login not working properly in JForum

 
Greenhorn
Posts: 1
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
I have successfully installed JForum on my localhost everything is working fine but after a while login stops working means it does show user connected but does not show user name in header.I am not able to figure out why it is happening .Can anyone suggest me anything.I am using JForum 2.1.8 source building it through ant.
 
Rancher
Posts: 43081
77
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Not sure what's happening, but note that JForum 2.1.8 is obsolete - it has various problems, including exploitable security holes. You should use the latest version from https://sourceforge.net/projects/jforum2/ instead. Support forums for that version can be found at http://jforum.andowson.com/forums/
 
With a little knowledge, a cast iron skillet is non-stick and lasts a lifetime.
reply
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic