This week's book giveaway is in the Kotlin forum.
We're giving away four copies of Kotlin in Action and have Dmitry Jemerov & Svetlana Isakova on-line!
See this thread for details.
Win a copy of Kotlin in Action this week in the Kotlin forum!
  • Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic

JForum problem: status 400, Bad request.  RSS feed

 
John Dorian
Greenhorn
Posts: 10
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi.

I have got a problem. From time to time, when i execute regist/login/add new topic/add new post action I get an error:
Page is blank, url looks like: localhost:8080/jforum/%servletContext%/error.html?OWASP_CSRFTOKEN=KIVR-K4QX-N5JC-WUXI-CH7C-9UKW-XDZH-ZTG6, and i get status 400 bad request for error.html?OWASP_CSRFTOKEN=KIVR-K4QX-N5JC-WUXI-CH7C-9UKW-XDZH-ZTG6 file.

Then I restart my web browser and the error is disapear.

Please help me.

 
John Dorian
Greenhorn
Posts: 10
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
I've found very odd thing.

I downloaded jforum-2.4.1, I installed it, and the error is occur on completely "clean" jforum version!
What is problem? Database, server?


OK, i've checked on HSQLDB and error still occur.

How i force error:
1. Create new account
2. Log out of new account
3. Login form.
4. "lost my password" form
5. put data.
6. ok
7. checking mail
8. recover form
9. ok.
10. login form
11 put data
12. ok
13. error
14. if i back to previous page i'm logged in.

please help...
 
With a little knowledge, a cast iron skillet is non-stick and lasts a lifetime.
  • Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
Boost this thread!