Win a copy of Micro Frontends in Action this week in the Server-Side JavaScript and NodeJS forum!
  • Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Ron McLeod
  • Paul Clapham
  • Bear Bibeault
  • Junilu Lacar
Sheriffs:
  • Jeanne Boyarsky
  • Tim Cooke
  • Henry Wong
Saloon Keepers:
  • Tim Moores
  • Stephan van Hulst
  • Tim Holloway
  • salvin francis
  • Frits Walraven
Bartenders:
  • Scott Selikoff
  • Piet Souris
  • Carey Brown

problem with iPlanet LDAP server authentication of EAI domain of WL7.0

 
Greenhorn
Posts: 1
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi everybody,I have configured a new realm fot the security of the created EAI Domain andmade it default. In this realm, the authentication provider is the iPlanet LDAPServer.Now the booting is fine but then when I am starting the Weblogic Studio, it isnot getting authenticated and I keep getting the error : <000000> < ERROR: Norealm found.> <000000> < ERROR: Initialization of WLI Authentication Service failed with exception java.lang.RuntimeException: ERROR: No realm found..>.
Anybody having any info regarding the same - pl. do pass on.
Thanks and regards,
Ritwik
 
With a little knowledge, a cast iron skillet is non-stick and lasts a lifetime.
reply
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic