• Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic

Classpath problems  RSS feed

 
Krispin Kilmurray
Greenhorn
Posts: 20
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi folks,

I have set my classpath for a jar that I downloaded for a project in college. set CLASSPATH=C:\Users\***\Downloads\poi\poi-ooxml-3.11-beta3.jar; in a .bat. I run the batch file but I'm still getting a few associated errors. The first error reads cannot find symbol "AgileEncryptionInfoBuilder". I double checked in the jar file and this class is definitely in there. Would anyone know of a reason this could be happening?

Any help would be appreciated.
 
Paul Clapham
Sheriff
Posts: 22829
43
Eclipse IDE Firefox Browser MySQL Database
  • Likes 1
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
That looks like a compile-time error to me. The class may be in your classpath, but until you import it into your code the compiler won't know how to find it there.
 
Krispin Kilmurray
Greenhorn
Posts: 20
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Thanks for the reply. You're right, it seems I'm missing that jar. I'll have to look for the library now.
I thought it was included in poi-3.8 or 3.11 that I included. Need to find the 3.9 now.

 
Campbell Ritchie
Marshal
Posts: 56546
172
  • Likes 1
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
And (hope it't too late) welcome to the Ranch
 
Krispin Kilmurray
Greenhorn
Posts: 20
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Thanks for the friendly welcome.
 
  • Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
Boost this thread!