This week's book giveaway is in the Kotlin forum.
We're giving away four copies of Kotlin in Action and have Dmitry Jemerov & Svetlana Isakova on-line!
See this thread for details.
Win a copy of Kotlin in Action this week in the Kotlin forum!
  • Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic

Deployment rollback from Windows to Solaris  RSS feed

 
Mark Herschberg
Sheriff
Posts: 6037
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Here's a tricky problem (where tricky probably means: blindly obvious to people other than myself).
I have an EJB app which I created with JBuilder 8 on Win2000. We create the ear file and deploy it toa Weblogic 7.0 server on another Win2000 machine. It works great.
If I take the same app and try to deploy it to a Weblogic 7 server on a Solaris 5.8 machine, it doesn't work. I get the following issue:

Obviously, I think I have all the settings correct and the both servers are configured the same--but I've bene known to be wrong. Any ideas?
--Mark
 
Chris Mathews
Ranch Hand
Posts: 2712
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Are you trying to deploy thru JBuilder in both instances?
Have you tried to manually undeploy everything in the Solaris instance and redeploy? Make sure you delete the pesky .donotdelete folders also (just my personal WebLogic Voodoo fix).
 
Mark Herschberg
Sheriff
Posts: 6037
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
I have tried deploying both through JBuilder and through the Weblogic admin console. Both give the same error. I haven't yet tried your voodoo trick.
--Mark
 
  • Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
Boost this thread!