• Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic

Table exists locally but not on production server

 
Sean Jensen
Greenhorn
Posts: 6
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Wildfly 10
JBoss 9
Java8
MySQL

I'm running a local version and a production version of Wildfly 10. I have created an app that uploads files to the database then using Jasper Reports I create PDF which I display to the user. This all works just fine on my local server. The problem is when I run the same code on the production server I am getting an error message in the Jasper Reports library and my PDFs aren't rendering. Can anyone tell me what I need to fix so that I can avoid this issue?
This is the error message:

which comes from:


I know the table exists because I can go to another page and see all the entries so I'm sure it's there.
I create the datasource and connection like this:



So the question is: Why does it work so well locally but fails so badly on my production server and how do I get them to behave the same?
 
Rob Spoor
Sheriff
Posts: 20817
68
Chrome Eclipse IDE Java Windows
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
The error message doesn't necessarily indicate that the table doesn't exist, only that it cannot be read. Have you checked that the database user you use has enough rights to access the table?
 
Sean Jensen
Greenhorn
Posts: 6
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
I'm using the same datasource to get my connection in this code that I use to populate the database in the rest of the code. It is using an admin user login so I think I should be ok there.
 
  • Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
Boost this thread!