• Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Liutauras Vilda
  • Jeanne Boyarsky
  • Devaka Cooray
  • Paul Clapham
Sheriffs:
  • Tim Cooke
  • Knute Snortum
  • Bear Bibeault
Saloon Keepers:
  • Ron McLeod
  • Tim Moores
  • Stephan van Hulst
  • Piet Souris
  • Ganesh Patekar
Bartenders:
  • Frits Walraven
  • Carey Brown
  • Tim Holloway

ANT "copy" task does not perform at all

 
Greenhorn
Posts: 10
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
I have tried many different ways to make it work.  But, my ANT "copy" task just does not copy any file.  The ANT script shown below makes directories as expected, And Java code gets compiled (I can see those classes files).  There is no error reported in the console.  Now, I keep the script simple.  I have only on "copy" task.  And I do not attempt to do anything else. Please help.

 
author & internet detective
Posts: 39343
755
Eclipse IDE VI Editor Java
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
That looks right. Have you tried running Ant with the debug flag set?
 
Marshal
Posts: 24594
55
Eclipse IDE Firefox Browser MySQL Database
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
I see that the "copy" task has a "verbose" attribute... you could give that a try, to see what's going on.
 
Johaness Murong
Greenhorn
Posts: 10
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
I ran the same ANT script with the "debug" flag; i.e., C:\...\Project_Name>ant -debug

I spot a message:

[antlib:org.apache.tools.ant] Could not load definitions from resource org/apache/tools/ant/antlib.xml. It could not be found.

.

Is it the cause that my "copy" task does not perform anything?  

I do not see the antlib.xml file under my ant installation directory.  
 
Consider Paul's rocket mass heater.
  • Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
Boost this thread!