• Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic

Tomcat: Site Won't Load (timing out)  RSS feed

 
Michael Portman
Ranch Hand
Posts: 129
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Hello all.

Yesterday I was doing some work on my site, mainly improvements and everything worked great and I was using it a lot with no exceptions or anything else. I got up this morning and my site won't load. It just times out, not even the tomcat configuration section wont load. Nothing has been changed and I left it worked yesterday. Any ideas would be greatly appreciated as I can't find the cause to this. Cheers!
 
Dave Tolls
Ranch Foreman
Posts: 3068
37
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Have you checked all the logs?
Both the logs for your web app and the tomcat logs (catalina.out, etc).
 
Michael Portman
Ranch Hand
Posts: 129
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Dave Tolls wrote:Have you checked all the logs?
Both the logs for your web app and the tomcat logs (catalina.out, etc).


It appears my site will work locally at localhost but not at my domain name or my IP. I've looked at the logs but I can't find anything untoward...
 
Michael Portman
Ranch Hand
Posts: 129
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Fixed it. I had my ethernet cable plugged into a different LAN port, 1 port is killer NIC and the other is Intel NIC
 
Consider Paul's rocket mass heater.
  • Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
Boost this thread!