• Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other Pie Elite all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Jeanne Boyarsky
  • Ron McLeod
  • Liutauras Vilda
  • Paul Clapham
Sheriffs:
  • paul wheaton
  • Tim Cooke
  • Henry Wong
Saloon Keepers:
  • Stephan van Hulst
  • Tim Holloway
  • Carey Brown
  • Frits Walraven
  • Piet Souris
Bartenders:
  • Mike London

Spring Login Issues (Using Maven, spring-data-jpa, Hibernate and spring Security)

 
Rancher
Posts: 1171
18
IntelliJ IDE Hibernate Firefox Browser MySQL Database Spring Tomcat Server Java
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
I already posted this question but on the wrong forum...

I'm experimenting a bit with spring and I tried to wright my first secured application.
Only the homepage, the loginpage and the sign-uppage are visitable without loging in an when you try to click on a button in the homepage you're redirected to the loginpage.
So far so good. I'm able to visit the homepage, I'm beïng redirected, I also can register (I checked with datagrip),
But when I try to log in, the page refeshes and nothing happens.
I don't even get a error, no tracestack nothing.
First I had a seperate entity and repository for my role table and had joined the to tables on users.id and role.userId, but then I thought maybe I joined them wrong or something, so I removed my roleEntity and repository and simply putted a extra fiels in my usersEntity but the result is the same.
How do you debug if you have no error or stacktrace?

My WebsecurityConfig:



My login controller:




My UsersEntity:




The sql statements to log in:

 
reply
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic