• Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other Pie Elite all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Ron McLeod
  • Rob Spoor
  • Tim Cooke
  • Junilu Lacar
Sheriffs:
  • Henry Wong
  • Liutauras Vilda
  • Jeanne Boyarsky
Saloon Keepers:
  • Jesse Silverman
  • Tim Holloway
  • Stephan van Hulst
  • Tim Moores
  • Carey Brown
Bartenders:
  • Al Hobbs
  • Mikalai Zaikin
  • Piet Souris

Error 500--Internal Server Error-Null Pointer Exception

 
Greenhorn
Posts: 1
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
When i am trying to logon to my application i got following error:-

at jsp_servlet._tiles.__layout._jspService(__layout.java:228)
at weblogic.servlet.jsp.JspBase.service(JspBase.java:33)
at
weblogic.servlet.internal.ServletStubImpl$ServletInvocationAction.run(ServletStu
bImpl.java:996)
at
weblogic.servlet.internal.ServletStubImpl.invokeServlet(ServletStubImpl.java:419
)
at weblogic.servlet.internal.TailFilter.doFilter(TailFilter.java:28)
at weblogic.servlet.internal.FilterChainImpl.doFilter(FilterChainImpl.java:27)
at weblogic.servlet.internal.FilterChainImpl.doFilter(FilterChainImpl.java:27)
at
weblogic.servlet.internal.RequestDispatcherImpl.forward(RequestDispatcherImpl.ja
va:316)
at
org.apache.struts.action.RequestProcessor.doForward(RequestProcessor.java:1033)
at
org.apache.struts.tiles.TilesRequestProcessor.doForward(TilesRequestProcessor.ja
va:269)
at
org.apache.struts.tiles.TilesRequestProcessor.processTilesDefinition(TilesReques
tProcessor.java:249)
at
org.apache.struts.tiles.TilesRequestProcessor.processForwardConfig(TilesRequestP
rocessor.java:303)
at
at org.apache.struts.action.ActionServlet.process(ActionServlet.java:1422)
at org.apache.struts.action.ActionServlet.doGet(ActionServlet.java:505)
at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:740)
at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:853)
at
weblogic.servlet.internal.ServletStubImpl$ServletInvocationAction.run(ServletStu
bImpl.java:996)
at
weblogic.servlet.internal.ServletStubImpl.invokeServlet(ServletStubImpl.java:419
)
at weblogic.servlet.internal.TailFilter.doFilter(TailFilter.java:28)
at weblogic.servlet.internal.FilterChainImpl.doFilter(FilterChainImpl.java:27)
at weblogic.servlet.internal.FilterChainImpl.doFilter(FilterChainImpl.java:27)
at weblogic.servlet.internal.FilterChainImpl.doFilter(FilterChainImpl.java:27)
at weblogic.servlet.internal.FilterChainImpl.doFilter(FilterChainImpl.java:27)
at
weblogic.servlet.internal.WebAppServletContext$ServletInvocationAction.run(WebAp
pServletContext.java:6458)
at
weblogic.security.acl.internal.AuthenticatedSubject.doAs(AuthenticatedSubject.ja
va:321)
at weblogic.security.service.SecurityManager.runAs(SecurityManager.java:118)
at
weblogic.servlet.internal.WebAppServletContext.invokeServlet(WebAppServletContex
t.java:3661)
at
weblogic.servlet.internal.ServletRequestImpl.execute(ServletRequestImpl.java:263
0)
at weblogic.kernel.ExecuteThread.execute(ExecuteThread.java:219)
at weblogic.kernel.ExecuteThread.run(ExecuteThread.java:178)

--------------------------------------
But when i redeploy my application, and then try to login to my application it works fine.
This problem comes evertime when i restart my server. I am not supposed to redeploy my application manually evertime after i restart my server.
Can anybody suggest me why this problem is comming.
 
Ranch Hand
Posts: 485
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi Gaurav
Me too getting the same error, but unfortunately re-deploying the application too is not working for me. i donno where i am making the mistake.
i pastetd the stacktrace that i got


<Aug 1, 2006 9:09:09 PM GMT+05:30> <Error> <HTTP> <BEA-101020> <[ServletContext(id=1592123,name=reprocess_IATPA,con
text-path=/reprocess_IATPA)] Servlet failed with Exception
java.lang.NullPointerException
at jsp_servlet._web_45_inf._jsp.__error._jspService(__error.java:239)
at weblogic.servlet.jsp.JspBase.service(JspBase.java:33)
at weblogic.servlet.internal.ServletStubImpl$ServletInvocationAction.run(ServletStubImpl.java:1006)
at weblogic.servlet.internal.ServletStubImpl.invokeServlet(ServletStubImpl.java:419)
at weblogic.servlet.internal.ServletStubImpl.invokeServlet(ServletStubImpl.java:463)
at weblogic.servlet.internal.ServletStubImpl.invokeServlet(ServletStubImpl.java:315)
at weblogic.servlet.internal.RequestDispatcherImpl.forward(RequestDispatcherImpl.java:322)
at org.apache.struts.action.RequestProcessor.doForward(RequestProcessor.java:1069)
at org.apache.struts.action.RequestProcessor.processForwardConfig(RequestProcessor.java:455)
at org.apache.struts.action.RequestProcessor.process(RequestProcessor.java:279)
at org.apache.struts.action.ActionServlet.process(ActionServlet.java:1482)
at org.apache.struts.action.ActionServlet.doPost(ActionServlet.java:525)
at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:760)
at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:853)
at weblogic.servlet.internal.ServletStubImpl$ServletInvocationAction.run(ServletStubImpl.java:1006)
at weblogic.servlet.internal.ServletStubImpl.invokeServlet(ServletStubImpl.java:419)
at weblogic.servlet.internal.ServletStubImpl.invokeServlet(ServletStubImpl.java:315)
at weblogic.servlet.internal.WebAppServletContext$ServletInvocationAction.run(WebAppServletContext.java:671
8)
at weblogic.security.acl.internal.AuthenticatedSubject.doAs(AuthenticatedSubject.java:321)
at weblogic.security.service.SecurityManager.runAs(SecurityManager.java:121)
at weblogic.servlet.internal.WebAppServletContext.invokeServlet(WebAppServletContext.java:3764)
at weblogic.servlet.internal.ServletRequestImpl.execute(ServletRequestImpl.java:2644)
at weblogic.kernel.ExecuteThread.execute(ExecuteThread.java:219)
at weblogic.kernel.ExecuteThread.run(ExecuteThread.java:178)



Any idea???
 
Ranch Hand
Posts: 1871
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi

Are you able to locate the .java file for the jsp and check which line is causing the problem

Are you debugging custom code or some packaged application

Br
Rahul
 
Don't get me started about those stupid light bulbs.
reply
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic