Win a copy of Microservices Testing (Live Project) this week in the Spring forum!
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other Pie Elite all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Tim Cooke
  • Ron McLeod
  • Jeanne Boyarsky
  • Paul Clapham
Sheriffs:
  • Liutauras Vilda
  • Henry Wong
  • Devaka Cooray
Saloon Keepers:
  • Tim Moores
  • Stephan van Hulst
  • Tim Holloway
  • Al Hobbs
  • Carey Brown
Bartenders:
  • Piet Souris
  • Mikalai Zaikin
  • Himai Minh

problem sending messages to remote queue

 
Greenhorn
Posts: 5
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Report post to moderator
hi

I have a problem sending messages to remote queue.I have configured a queue (Queue-1) and a connection factory (connectionFactory1) in a remote system (10.238.115.214) in weblogic 8.1 environment.
I have created two bridge destinations destination-1 and destination-2
in my local system
destination-1 with following parameters:
 
Bartender
Posts: 9626
16
Mac OS X Linux Windows
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Report post to moderator
Please Use One Thread Per Question.
Post followups in the original thread
 
Don't get me started about those stupid light bulbs.
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic